SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden iç ısıtan karar

Bu haber 10 Ekim 2023 - 8:14 'de eklendi.

Naime Mahallesi’nin sevilen isimlerinden olan Zafer Dinçer, 20 Mayıs 2022’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Çevresinde sevilen kişiliğiyle dikkat çeken sevilen adamın ismi, köyündeki parka verilecek.

BELEVİ’NDEN Torbalı’ya gelirken yoldaki trafik levhalarına çarptığı sırada kendini araçtan atan ve boynunda oluşan kırıklar nedeniyle hayatını kaybeden Zafer Dinçer’in acılı ailesinin en büyük isteği, adının yaşatılmasıydı.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

ÇEVRESİNDE sevilen kişiliğiyle dikkat çeken sevilen adamın ismi, köyündeki parka verilecek. Torbalı Belediyesi, önceki, gün gerçekleşen meclis toplantısında Naime Mahallesi 403.sokakta bulunan parka Zafer Dinçer’in adının verilmesini oy birliği ile kabul etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.