SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden Hareketlilik Haftası’nda anlamlı etkinlik

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:39 'de eklendi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında dün akşam Torbalı’da bisiklet turu ve koşu düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu

TORBALI Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında dün akşam etkinlik düzenlendi. Saat 19:00’da Eski Torbalı Belediye Meydanı’nda buluşan ilçe sakinleri ilçeyi turladı. Bazı vatandaşlar bisikletleriyle bazıları da bisikletsiz katıldığı etkinliğe yoğun katılım oldu. Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

DAHA sonra Torbalı Belediyesi’nin kurduğu müzik sistemiyle hareket eden kortej, ilçenin işlek caddelerini gezdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte ilçe sakinleri doyasıya eğlendi. Son olarak tekrardan eski Torbalı Belediye Meydanına gelen korteje, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Torbalı Belediyesi’ne bağlı motorize ekipler eşlik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.