SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden ‘dolandırıcılık’ açıklaması

Bu haber 18 Haziran 2021 - 22:11 'de eklendi.

Torbalı’da işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı yada daire müdürü olarak tanıtan bir kişi yardım adı altında işadamı ve fabrikatörleri para isteyerek dolandırıcılığa kalkıştı.

TORBALI’DA son günlerde önemli bir dolandırıcılık girişiminin gerçekleştiği öğrenildi. İlçede yaşayan işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve yardımcılarının isimleriyle tanıtan bir kişi yardım adı altında vatandaştan para istediği yönünde şikayetler dile getirildi. Giyim ve gıda yardımı talebinde bulunan ve başkan ve başkan yardımcısıymış gibi dolandırıcılık yapmaya çalışan şahıslar için Torbalı Belediyesinden uyarı geldi.

ÖTE yandan daha önce de benzer bir girişimin olduğu olayla ilgili Torbalı Belediyesi yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Torbalı Belediye başkanımızın, başkan yardımcılarının ve bazı daire müdürlerin ismi kullanılarak Torbalı halkından yardım talebinde bulunulduğu konusunda bazı şikayetler aldık.

TORBALI halkının yardım talebinde bulunan bu dolandırıcılara itibar etmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur” açıklaması yapıldı. Torbalı’da faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecilerini ve Torbalı vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran Torbalı Belediye Başkanlığı, bu tip girişimlerin de emniyet birimlerinin takibinde olduğunu bildirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.