SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden çocuklara jest

Bu haber 24 Şubat 2022 - 1:55 'de eklendi.

Elsa’nın Mutlu Ülkesi oyununu Torbalı Belediyesi ücretsiz bir şekilde çocuklarla buluşturacak. Cumartesi günü 13.00 ve 15.00’da sahnelenecek olan oyun için hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi

HAVA şartları nedeniyle eve kapanan çocuklar, son zamanlarda gerçekleşen tiyatro oyunlarıyla hayata yeniden başlıyor. Bu kapsamda çok eğlenceli bir çocuk oyunu daha Torbalı’da miniklerle buluşacak. ‘Bir Nefes Tiyatro’ tarafından sahnelenecek olan ‘Elsa’nın Mutlu Ülkesi’ oyununu Torbalı Belediyesi ücretsiz bir şekilde çocuklarla buluşturacak.

CUMARTESİ günü 13.00 ve 15.00’da sahnelenecek olan oyun için hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Organizatör Ali Dündar oyunla ilgili, “Mutluluklar ülkesinde ki mutsuz kraliçesi Elsa’yı eski mutluluğuna kavuşturmak için seferber olan soytarı, Honçik, Ponçik ve Prens ile ”Elsa’nın Mutlu Ülkesi ” minik dostları ile sahnede buluşmaya hazırlanıyor!  Çocuklarınızın hem eğlenip hem öğrenebileceği müzikali Torbalı’daki çocuklarla ücretsiz bir şekilde buluşturacak olan Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.