SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden ‘can dostlara sahip çıkalım’ çağrısı

Bu haber 10 Ağustos 2023 - 9:10 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, sıcak dalgalarına işaret ederek vatandaşlara sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları konusunda çağrı yaptı. Belediye bu kapsamda “Bir Kap Su, Bir Kap Yemek” kampanyası başlattı

TÜRKİYE sıcak dalgalarının etkisini yaşarken sokak hayvanları da sıcaklıklardan etkileniyor. Birçok belediye ve kurum, vatandaşları sıcak dalgaları karşısında sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle sokak hayvanlarına karşı yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Torbalı Belediyesi sıcak havalarda sokak hayvanları mağdur olmasın diye kampanya başlattı.

“BİR Kap Su, Bir Kap Yemek Kampanyası” başlatan Torbalı Belediyesi ilçe sakinlerine sokak hayvanlarına yemek ve su desteği bulunması konusunda çağrıda bulundu

TORBALI Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile vatandaşlar sokak hayvanlarına su ve yemek verilmesi konusunda duyarlı olunmaya davet edildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada “Bir Kap Su, Bir Kap Yemek Kampanyası ile can dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz… Aşırı sıcaklar nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan patili dostlarımız için evlerimizin önüne su ve yemek koymayı ihmal etmeyelim. Can dostlarımızın yanında olalım” cümleleri ile duyarlılık çağrısı yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.