SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden borçları yapılandıranlar için önemli hatırlatma

Bu haber 26 Ağustos 2023 - 10:58 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi 7440 Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandırarak peşin veya taksitli ödeme seçeneğini tercih eden vatandaşların en geç 31 Ağustos Perşembe gününe kadar ödeme yapılması gerektiğini hatırlattı

TORBALI Belediyesi kamuoyunda “7440 Yapılandırma Kanunu” kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşlar için duyuru yayınladı. 7440 Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran ve peşin veya taksitli ödeme seçeneğini tercih eden vatandaşların en geç 31 Ağustos Perşembe gününe kadar gerekli tutarları ödemesi gerektiği belirtildi.

TORBALI Belediyesi “7440 Yapılandırma Kanunu” kapsamında  yaptığı açıklamada “7440 Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran ve peşin veya taksitli ödeme seçeneğini tercih edip ilk taksit ödeme süresi içinde, ödenmesi gereken tutarları süresinde ödemeyen veya eksik ödeyen vatandaşlarımız hesaplanan tutarların tamamını geç ödeme zammı ile birlikte katsayı uygulanmadan 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ödeyebilirler” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.