SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden aşure ikramı!

Bu haber 26 Ağustos 2021 - 20:47 'de eklendi.

Bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayında, Torbalı Belediyesi aşure dağıttı.  Eski Torbalı Belediye Meydanı’nda dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

TORBALI Belediyesi bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayında Torbalı halkına aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye bünyesinde hazırlanan binlerce kişilik aşure dövme, nohut, kuru fasulye, kayısı ve yöresel ürünlerle yapıldı. Porsiyonluk kaplarda dağıtılan aşureler için vatandaşlar Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

İLÇE halkının Muharrem ayını kutlayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “Geleneğimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürdük. Muharrem ayı bizim inancımızda kutsal bir ay. Bu vesileyle Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum. Huzur içerisinde, sağlıklı bir şekilde daha nice Muharremlere, aşure günlerine erişmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.