SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nde borç yapılandırma süresi uzatıldı

Bu haber 09 Haziran 2023 - 2:45 'de eklendi.

Torbalı’da bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair 7440 sayılı yasa çerçevesinde getirilen kamu alacaklarının yapılandırılması uygulamasında süre 1 ay uzatıldı.

TORBALI Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Torbalı Belediyesi olarak dileyen vatandaşlarımızın belediyemize ait borçlarını 7440 sayılı kanun kapsamında yapılandırıyoruz. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın 30 Haziran 2023 tarihine kadar belediyemizin Emlak ve Gelir Servisine başvurmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

BELEDİYE, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu çerçevesinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına işlemleri son güne bırakmayın çağrısında bulundu.

TORBALI Belediyesi’ne olan; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, kira borçları ve idari para cezalarını kapsayan yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar tahsilat servislerine başvuru yapabilecek.

YAPILANDIRMADAN Torbalı İlçesi sınırları içerisinde emlak vergisi (mesken, iş yeri, arsa, arazi), çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisi ve eğlence vergisi borcu, kira borçları ve idari para cezası borcu olan tüm gerçek ve tüzel kişiler faydalanabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.