SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi yolları yeniliyor

Bu haber 09 Kasım 2023 - 11:03 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Çalışmalara ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi ekipleri son olarak Ayrancılar bölgesinde yoğun mesai harcıyor

EKİPLER, Ayrancılar İnönü Mahallesi 144/1, 150/2, 144/3, 144/7, 144/6, 144/4 ve 144/11 sokaklarda kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede sürdürülen hummalı çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı öğrenilirken, sokaklar adeta yeni bir görünüme sahip olacak.

BELEDİYE ekipleri ayrıca Ayrancılar Mahallesi 56/2 sokakta ise kilit taşı sökümüne başladı. Söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise, yeni yol yapımı için çalışmalar kısa sürede başlayacağı belirtildi

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin ise yol çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, “İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerde asfaltlama çalışmalarımız hızla sürüyor. Tek bir bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Ayrancılar bölgesinde başlattığımız çalışmalarımız kısa sürede tamamlayarak ilçe sakinlerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

ÖTE yandan Torbalı Belediyesi tarafından Ayrancılar’da başlatılan çalışmalar nedeniyle bölge sakinleri Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e ve Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.