SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi yol seferberliğini sürdürüyor

Bu haber 09 Ağustos 2023 - 13:53 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Muratbey Mahallesi 3564 sokakta kilit parke taşı söküm işlemini sürdürüyor

ÇALIŞMALARA ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi ekipleri Torbalı’nın en yoğun kullanılan caddelerinden bir tanesi olan İsmail Uygur Kültür Merkezi ön tarafında bulunan Muratbey Mahallesi 3564 sokakta çalışmalara başladı. Caddede kilit parke taşı söküm işlemi başlarken, söküm işleminin ardından ise sıcak asfalt serilecek.

MİLLİ Eğitim, İlçe Tarım, İlçe Emniyet gibi önemli kurumların yer aldığı sokak yeni görünümüyle fark oluşturacak. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalar kapsamında paylaşımda bulunan Torbalı Belediyesi, “İsmail Uygur Kültür Merkezimiz önünde bulunan ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulup tahribata uğrayan 3564 sokakta kilit taş söküm işlemine başladık. Sokağımız, söküm işlemlerinin ardından yapılacak çalışmalar ile baştan sona yenilenecek” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.