SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi yangınlarda seferber oldu!

Bu haber 22 Temmuz 2023 - 0:03 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, ilçe genelinde ve çevre ilçelerde meydana gelen yangınlarda adeta bir itfaiye sorumluluğuyla hareket ediyor.

TORBALI sınırlarında gerçekleşen irilik ufaklı arazi yangınları, orman yangınları gibi toplumu ve yaşam alanlarını etkileyen yangınlarda su tankerlerini bölgeye sevk eden Torbalı Belediyesi, çevredeki orman yangınlarına da duyarsız kalmıyor.

SON olarak Selçuk’ta gerçekleşen orman yangınına belediye araçlarını ve personelini görevlendiren Torbalı Belediyesi, bu anlamda da İzmir’in en duyarlı belediyesi konumunda. Selçuk’a destek araçlarını gönderen tek Selçuk dışı belediye olan Torbalı Belediyesi geçtiğimiz yıl Marmaris de dahil olmak üzere birçok noktaya tankerlerini göndermişti.

AYRICA doğal afetlerde de Torbalı Belediyesi, hizmetindeki iş makinelerini, vidanjör ve tankerleri bölgelere göndererek yaraların sarılmasına yardımcı oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.