SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi TORKOS’un ana sponsoru oldu

Bu haber 15 Eylül 2023 - 7:48 'de eklendi.

Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Torbalıspor’un bu sezon ana sponsoru Belediye kuruuluşu olan TORBEL oldu.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin, Bölgesel Amatör Lig yolunda Torbalıspor’un en büyük destekçileri olacaklarını belirterek tarihin en büyük desteğini verme sözü verdi. Torbalıspor yöneticileri göğsünde TORBEL yazılı yeni sezon formalarıyla Başkan Tekin’i ziyaret edip, yılın ilk formasını hediye etti.

GÖĞÜS SPONSORU TORBEL OLDU

HEM belediye bütçesinden hem belediye şirketi TORBEL üzerinden, ilçemizin köklü kulübüne verilecek olan desteğin karşısında TORKOS’a düşen tek şey ise şampiyonluk kupası. Torbalıspor formalarında bu yıl TORBEL logosu yer alacağını ifade eden Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Atay Arslan, “Torbalı Belediye Başkanı’mız bizi yalnız bırakmadı. Tesislerimizde yapılan yemekten ulaşıma, malzemeden çimlerin biçimine kadar her türlü ihtiyacımızda yanımızdalar. Nakdi olarak da her zaman desteklerini omuzlarımızda hissettik. Bu yıl çok ciddi bir destekte bulunacaklarının sözünü verdiler. Başkanımıza ve belediye meclisimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte başarılara ulaşacağız” dedi.

TEKİN: TORBALISPOR’UN YERİ AMATÖR DEĞİL

TORBALISPOR’UN yerinin amatör ligler olmadığını vurgulayan Başkan Tekin ise, “Hedefimize profesyonel ligleri koymamız gerekiyor. Amatör Liglerden bir an evvel kurtulmak için Torbalı Belediyesi olarak elimizi biz de taşın altına koyacağız. Bu yıl önemli bir nakit desteğimiz olacak. Ayrıca personel, ulaşım ve daha birçok alanda desteklerimiz devam edecek. Hedefimiz Torbalıspor’u üst liglerde görmek, bunu gerçekleştirecek gücümüz de geçmişimiz de var” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.