SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi sporcusu göğsümüzü kabarttı

Bu haber 14 Kasım 2022 - 8:58 'de eklendi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bu yıl 28. kez düzenlenen Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusuna Torbalılı Kağan Atasoy damgasını vurdu

BÜYÜK Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bu yıl 28. kez düzenlenen Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu bugün, saat 09:00’da start aldı. Başvuruların açıldığı gün 18 saat gibi kısa bir sürede 1.750 başvuru yapıldı. Sınırlı kontenjan açılan koşu yoğun ilgiyle karşılandı. Her yaştan yüzlerce Atatürk sevdalısını bir araya getiren Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu bugün sabah gerçekleşti.

ANAYASA Meydanı’nda ısınma için bir araya gelen koşucular, 09.00’da başlayan koşuda toplam 4 kilometrelik mesafeyi koşarak Zübeyde Hanım Anıt Kabri’ne ulaştı.Torbalı Belediyesi sporcusu Kağan Atasoy 10-12 yaş erkekler kategorisinde 1. olarak ilçemizin göğsünü kabarttı.

RAKİPLERİNİ bir bir geçen Atasoy, elde ettiği başarı ile Torbalı’nın isminin duyulmasını sağladı. Öte yandan Atasoy’u Torbalı Belediye başkanı Mithat Tekin de tebrik etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekin, ” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bu yıl 28. kez düzenlenen “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu’na” katılıp 10-12 yaş erkekler kategorisinde 1. olarak bizleri gururlandıran Torbalı Belediyesi sporcusu Kağan Atasoy’u tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.