SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi sporcularından büyük gurur

Bu haber 04 Ekim 2021 - 18:56 'de eklendi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da hafta sonu yarı maraton koşusu yapıldı.  Gerçekleşen koşuya katılan Torbalı Belediyesi sporcuları Mehmet Çiçek ve Özay Atasoy, elde ettikleri başarı ile Torbalı’yı gururlandırdı

5, 10, 21 kilometre kategorisinde koşan sporcular, koşuya Neyzen Tevfik Caddesi’nden başladı. Aralarında yabancı sporcuların da yer aldığı binin üzerinde atletin kayıt yaptırdığı organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

GERÇEKLEŞEN organizasyonda Torbalı Belediyesi adına Mehmet Çiçek ve Özay Atasoy da yarıştı. 5 kilometre kategorisinde yarışan temsilcilerimizden Mehmet Çiçek, parkuru 20:14’te tamamlayarak 35 yaş altı kategoride ikinci genelde ise beşinci oldu. DİĞER sporcumuz Özay Atasoy ise kendi yaş kategorisinde dördüncü olurken genelde ise 18’inci olmayı başardı.

BODRUM’DA gerçekleşen koşu sonrasında açıklamalarda bulunan sporcularımız, “Güzel bir yarışı geride bıraktık. İlçemizi iyi bir şekilde temsil ederek Torbalı’ya döndük. Bize güvenen ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Özellikle de yarışa katılmamızda bize destek olan Torbalı Belediyesi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan yarışlara ilçemizi daha iyi temsil etmek ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.