SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi öncü oldu, ortak ATM Yazıbaşı’ya geldi

Bu haber 23 Mart 2022 - 1:05 'de eklendi.

Yazıbaşı Mahalle sakinlerinin ortak ATM talebi yerine getirildi. Yazıbaşı ışıklara kurulan ortak ATM sayesinde mahalle sakinleri ilçe merkezine veya Ayrancılar’a gitmek zorunda kalmayacak

KALABALIK nüfusu ile dikkat çeken Yazıbaşı Mahallesi, ortak kullanabilecek bir ATM talebinde bulunmuştu. Hem fabrikaların yoğunluğu hem de nüfusun her geçen gün artması nedeniyle mahalleye gerekli olan ATM için mahalle sakinlerinden çağrıda bulunmuştu. Bu çağrıya kayıtsız kalınmazken Yazıbaşı ışıkların olduğu bölgeye ortak kullanılabilecek bir ATM kuruldu.

GEÇTİĞİMİZ hafta hizmet vermeye başlayan ATM’ye yer ise Torbalı Belediyesi tarafından temin edildi. Mahalle sakinleri ve fabrika çalışanları ortak olarak kullanılabilen ATM’nin kurulmasından dolayı ilçe merkezine veya Ayrancılar’a gitmelerine gerek kalmadığını belirterek, “Yazıbaşı’da ATM olmadığı için para çekmek için Ayrancılar’a ya da Torbalı’ya gitmek zorunda kalıyorduk.

ATM’NİN kurulması ile bu sorunumuz ortadan kalktı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan ATM’nin kurulması için Volkan İtfaiye’nin de bankaya girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.