SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti

Bu haber 05 Mart 2022 - 3:10 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin başkanlığında gerçekleşen toplantıda komisyonlardan gelen raporlar ve başkanlıktan gelen önergeler görüşüldü

GEÇTİĞİMİZ hafta yapılan ilçe kongresinde CHP İlçe başkanı seçilen Övünç Demir de meclise katılan isimlerdendi. Öte yandan meclis toplantısını başlatmadan önce Başkan Mithat Tekin, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgale değinerek, “Bir an önce bu savaşın bitmesini temenni ediyorum. Savaşların kazananı yoktur, kaybedenleri kadınlar ve çocuklardır. Temennimiz bir an evvel acıların dinmesi üzerine” dedi.

TEKİN ayrıca, “CHP İlçe kongresinde başkan seçilen Övünç Demir kardeşimi kutluyorum. Ayrıca tüm kadınlarımızın şimdiden de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi. Tekin, CHP’li meclis üyesi Yıldız Sivrikaya’nın istifası sonrası meclis üyesi olan Arif Yaşlak’a başarılar diledi. Ayrıca covid 19 tedavisi nedeniyle bir müddet hastanede yatan CHP’li meclis üyesi Savaş Benli’nin de taburcu olduğunu belirtip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.