SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni oyunu için provaları sürdürüyor

Bu haber 03 Şubat 2023 - 0:01 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl sahnelenen Ghetto isimli tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni oyunu için provaları sürdürüyor

TORBALI Belediyesi Kent Tiyatrosu bu kez, Yazar Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanından uyarlanan tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıkacak. Haftanın 5 günü prova alan ekip büyük bir heyecanla gösterime hazırlanıyor.

11 MART’TA sahne alacak oyunun arka planında yoğun bir çalışma devam ediyor. Tiyatro oyununda, canlı performans koro ve dans gösterisi romana yeni bir soluk getirecek.  Oyunun yönetmenliğini Hasan Akdemir üstlenirken, dekor ve kostüm gibi önemli unsurlar tamamlandı.

TORBALI Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin hazırlıkların sürdüğünü belirterek, Torbalı’yı çok özel bir gösterinin beklediğini söyledi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.