SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi işveren ve iş arayanlar arasında köprü oluyor

Bu haber 12 Aralık 2023 - 0:25 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi işsizliği azaltmak adına çalışmalar sürdürmeye devam ediyor. Belediye, Torbalı Kariyer Ofisi ile iş veren ve iş arayan vatandaşlar arasında köprü oluyor.

Torbalı Belediyesi 2019 yılından bu yana ilçede işsizliği azaltmak adına verdiği mücadeleyi geçtiğimiz yıl dijitale taşımıştı. Bugüne kadar yüzlerce kişinin iş sahibi olmasına öncülük eden Torbalı Belediyesi, bir nevi vatandaşının işsizlikle boğuşmaması adına da mesai harcıyor. Dileyen web sitesi dileyen de bizzat Torbalı Belediyesi’ne giderek iş sahibi oluyor. 4 yıldır işveren ile iş arayan arasında köprü görevi üstlenen, Torbalı’daki açık iş pozisyonlarını belediye bünyesinde kurulan masa ile iş arayanlara ulaştıran Torbalı Belediyesi, ayrıca Torbalı Kariyer Ofisi’ni hayata geçirmişti.

https://kariyer.torbali.bel.tr adresli web sitesi aracılığıyla iş arayanlar burada cv oluşturup, mevcut iş ilanlarına başvuru yapabiliyor. İşverenlerin de aktif olarak kullandığı bu uzantı sayesinde yüzlerce kişi iş sahibi oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.