SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi işçi ile işverinin buluşma noktası oldu

Bu haber 17 Mart 2016 - 13:36 'de eklendi.

Yüzlerce iş arayanın CV’lerle başvurduğu Torbalı Belediyesi, fabrika sahipleri ile işçileri buluşturuyor. En son buluşma 70 işçi talebi ile Yazıbaşı’daki Granit Ev Gereçleri firması oldu.

Torbalı Belediyesi ilçedeki işsizlerle işverenleri aynı platformda birleştirmeye devam ediyor. Yazıbaşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve ev gereçleri üretimi yapan özel bir firma Torbalı Belediyesi’ne işçi talebinde bulununca, belediye işçi ile işvereni bir araya getirdi. Belediyenin Halkla İlişkiler birimine bırakılan CV’lerden şartlara uygun olanlar Torbalı Belediyesi’ne çağırıldı.

ÇALIŞMA ŞARTLARINDAN BAHSETTİ

Fabrikanın İnsan Kaynakları Müdürü Abdullah Yücel, belediye meclis toplantı salonunda kendilerine uygun bir iş arayan 70 kişi ile bir araya geldi. Taliplere çalışma şartlarından bahseden Yücel, iş şartlarıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Fabrika Müdürü İhsan Yücel, çalışma şartlarını kabul edenleri ön görüşmeye çağırdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.