SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi Güreş Takımı finaller için Sakarya’ya gitti

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:41 'de eklendi.

İzmir’de düzenlenen U20 Güreş Turnuvasından 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile dönerek tarihi bir başarıya imza atan Torbalı Belediyesi Güreş Takımı, bugün başlayacak olan Türkiye finallerine katılmak için Sakarya’ya gitti

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 25 kategoride 62 eğitmenle açtığı kurslarla gençlerin gelişimine ve başarılarını artırılmasını sağlayan Torbalı Belediyesi, öğrencilerin de turnuvalardan başarılı bir şekilde dönmesini sağlıyor. Son olarak İzmir’de düzenlenen U20 Güreş Turnuvasına katılan Torbalı Belediyesi güreş takımı büyük bir başarıya imza atarak, ilçemizi gururlandırmıştı. Genç sporcular turnuvadan 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Takım halinde de turnuvaya damga vuran genç sporcular, İzmir’i ve ilçemizi Türkiye finallerinde temsil etmek için Sakarya’ya gitti. 9 sporcu ile turnuvada yer alacak olan şampiyon güreşçiler, tarihi bir başarıya daha imza atmak istiyor.

TEKİN: “SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

BUGÜN başlayıp 5 Şubat’ta sona erecek olan turnuvada Fatih Polat 60, Ömer Mustafa 55 Kilo, Hamza Kanza 67, Samed Oruç 63, Adem Gökçe 97, Deniz Aksak 82, Hüseyin Efe Onur 55, Fırat şahin yıldız 67 kiloda güreşecek. Genç sporculara Türkiye finallerinde başarılar dileyen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “İzmir’de elde ettikleri başarıyla ilçemizi gururlandıran genç güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Çok büyük bir başarıya imza attılar. Bugün Sakarya’da başlayacak olan Türkiye finallerinde de ilçemizi gururla temsil edeceklerine inanıyorum. Türkiye’nin en iyisi olmak için güreşecek olan sporcularımıza ve onları hazırlayan hocalarımıza  başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan genç sporcular ve antrenörler ise Sakarya’dan madalya ve kupalarla dönmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.