SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi deprem bölgesine sondaj kuyusu açtı

Bu haber 20 Şubat 2023 - 0:09 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, deprem nedeniyle içme suyu şebekesi çöken Pazarcık ilçesi Eylen ve Çiçek Mahallelerine su sondaj kuyusu açtı. Mahalle muhtarları desteklerinden ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e ve Torbalı halkına teşekkür etti

KAHRAMANMARAŞ Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen depremler sonrası Torbalı Belediyesi teyakkuza geçmişti. Bölgede yaraların sarılması için seferber olan Torbalı Belediyesi, Pazarcık ilçesinde bulunan Eylen ve Çiçek Mahallesi sakinlerinin kullanabilmesi için bölgeye su kuyusu açtı.

DEPREM nedeniyle zarar gören alt yapı nedeniyle içme suyu şebekesi çöken mahallelere Torbalı Belediyesi yetişti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile çalışmalara başlayan Torbalı Belediyesi su kuyusu açarak bölgedeki mağduriyeti giderdi.

80 BİN lira değerinde olan su sondaj kuyusuna kavuşan Eylen Mahalle Muhtarı Mehmet Çalışkan ve Çiçek Mahallesi Muhtarı Ufuk Mutlucan desteklerinden ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e ve Torbalı halkına teşekkür videosu yayınladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.