SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi Çocuk Korosu sahnede devleşti

Bu haber 29 Şubat 2024 - 22:31 'de eklendi.

Bünyesinde kurduğu korolarla ilçede bir kültürü yaşatıp, vatandaşın kültür-sanata olan ilgisini artıran Torbalı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda ilçede bir ilk olan çocuk korosu kurulmuştu. Şef Sedat Çetiner öncülüğünde kurulan dev çocuk korosu dün ilk konserini verdi

VELİLERİN de yer aldığı koronun konserinde salon tıka basa doldu. İlk konserlerinde binin üzerinde dinleyiciye ulaşan minik koristler sahnede adeta devleşti. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in de dinleyici olarak katıldığı konserde koro üyelerinin toplu ve solo performansları büyük beğeni topladı. Finali, ‘Parla’ marşıyla yapan çocuk korosu konser sonunda ayakta alkışlandı.

KAYMAKAM ÖTER’DEN KUTLAMA

KONSER sonrası Torbalı Belediyesi Çocuk Korosu Şefi Sedat Çetiner’e çiçek takdim eden Kaymakam Ercan Öter, “Torbalı, koro konusunda çok şanslı bir ilçe. Hem sanat, hem de Türk halk müziği koroları bulunuyordu. Şimdi de çocuk korosu kuruldu. Kendileri küçük ama adımları büyük olan çocuklarımızı ve onları bu özel konsere çok iyi bir şekilde hazırlayan koro şefimiz Sedat Çetiner’i kutluyorum. Ayrıca Torbalı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mithat Tekin’e de böyle bir imkanı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.