SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi borçları yeniden yapılandırıyor

Bu haber 12 Eylül 2021 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı’da yüzlerce kişiyi ilgilendiren vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 7326 sayılı Kanun’dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi bir ay daha uzatılmıştı. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi de vatandaşa kolaylık sağlamak için borçları nakit ve taksit imkanı ile yeniden yapılandırıyor

TORBALI’DA yüzlerce kişiyi ilgilendiren vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 7326 sayılı Kanun’dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi bir ay daha uzatılmıştı. Vergi dairelerine, gümrük müdürlüklerine, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK), belediyelere ve alacakları yapılandırılan çok sayıda idareye başvurular, 30 Eylül 2021 Perşembe gününe kadar yapılabilecek. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi de vatandaşa kolaylık sağlamak için borçları nakit ve taksit imkanı ile yeniden yapılandırıyor.

TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Kesinleşmiş borç vadesi 30.04.2021 tarihinden önceki kanun kapsamındaki borçlarınızı peşin olmak üzere 6,9,12 ve 18 taksit ödemeleri seçenekleriyle 7326 sayılı yasa kapsamında yeniden yapılandırıyoruz.  Yapılandırma işlemlerinizi http://torbld.link/yapilandirma2021 kısa linkinden online olarak ya da Merkez Belediye Hizmet Binası (BKM), Tepeköy Mahallesi Zabıta Hizmet Binası yanındaki veznemiz, Ayrancılar Belediye Hizmet Binasına başvurarak gerçekleştirebilirsiniz.  Son başvuru tarihi Cumhurbaşkanlığı kararına göre 30.09.2021 tarihine uzatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.