SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi, Ayrancılar’a gözü gibi bakıyor

Bu haber 16 Haziran 2021 - 0:15 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, Ayrancılar’a gözü gibi bakıyor
Türkiye’deki birçok ilçeden büyük olan, yaklaşık 60 bin nüfusu ile adeta bir şehir olan Ayrancılar’a Torbalı Belediyesi’nden hizmet atağı geldi.
TÜRKİYE’DEKİ birçok ilçeden büyük olan, yaklaşık 60 bin nüfusu ile adeta bir şehir olan Ayrancılar’a Torbalı Belediyesi’nden hizmet atağı geldi. Ayrancılar’daki vatandaşların en basit bir işlem için ilçe merkezine gelmesinin önüne geçmek isteyen Torbalı Belediyesi, buradaki hizmet binasındaki işlem sayısını artırdı.
ARTIK emlak beyannamesi için Torbalı’ya gelmek zorunda kalmayacak olan Ayrancılar sakinleri, Ayrancılar’daki hizmet binasında belediyeye ait tüm vergi ve harç tahsilatları da yapılabilecek.
AYRANCILAR sakinlerini için zaman kaybına neden olan bu işlemler artık tek bir merkezde çok daha kısa bir sürede yapılacak. Özellikle emlak beyanı için Torbalı’ya gelmek zorunda kalmayacak olan Ayrancılarlılar, böylelikle işlemlerini çok daha işlevli bir şekilde yapacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.