SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi asfalt seferberliğini sürdürüyor

Bu haber 22 Aralık 2022 - 23:49 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde parke söküm işlemini tamamladığı Torbalı Caddesi’nde sıcak asfalt serim işlemine başladı

İLÇENİN 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak alt yapı çalışmaları sonrası kötüleşen Torbalı Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde parke söküm işlemi tamamlanmıştı. Her gün binlerce aracın geçtiği caddede bugün asfalt serim işlemi başladı.

CADDEDE yoğun mesai harcayan ekipler, asfalt serim işlemini 3 etap halinde tamamlayacak. Ertuğrul Dörtyol mevkiine kadar sıcak asfalt seriminin gerçekleşeceği caddede çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

TORBALI Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan asfalt çalışması çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Öte yandan belediye ekipleri asfalt çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.