SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediye binasının yıkımı tamamlandı

Bu haber 25 Kasım 2020 - 8:46 'de eklendi.

30 Ekim’de gerçekleşen ve merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6.6 şiddetindeki depremde ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkımı tamamlandı.

MERHUM belediye başkanı Haluk Alpsu döneminde inşa edilen ve en son yine merhum belediye başkanı Ertan Ünver döneminde tadilat gören Torbalı Belediye binasının zemininde erime olduğu, kolon ve kirişlerinde çatlaklar meydana geldiği açıklanmıştı.

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, deprem sonrası yaptıkları inceleme sonucunda binanın ağır hasarlı olduğu ve her an yıkılma tehlikesi taşıdığı tespit edilmişti. Bunun üzerine binayı boşaltma kararı alan Torbalı Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi’ne taşındı. Binanın yıkım işlemi 13 Kasım Cuma günü başlamıştı. Bugün itibari ile yıkım işlemi tamamlandı ve zemin düzenlemesi yapıldı.

ŞİMDİ Torbalı Belediyesi’nin daha önce planladığı meydan projesine başlaması bekleniyor. Projenin ihalesinin Şubat ayında yapılacağı açıklanmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.