SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediye Başkanlığına Yıldırım Baytekin vekâlet ediyor

Bu haber 03 Ekim 2022 - 15:25 'de eklendi.

Torbalı’daki muhtarlarla birlikte Ankara’ya giden Belediye Başkanı Mithat Tekin’in yokluğunda, yerine Yıldırım Baytekin vekâlet edecek.

CHP Gençlik Kolları’ndan yetişen ve yıllardır partideki önemli çalışmalarıyla bilinen Baytekin, Mithat Tekin tekrar ilçeye dönene kadar belediye başkanlığı görevini yürütecek.

MERHUM İsmail Uygur ‘un vefatının ardından Torbalı Belediye Meclisi’nin Millet İttifakındaki 17 üyesi ortak bir bildiri hazırlamış ve bu bildiriyi de Yıldırım Baytekin okumuştu.

BAYTEKİN, 2022 yılının Mayıs ayında okunan manifesto şeklindeki bildiride, “Seçimi 50 kere iptal etseniz 50 kere kaybedeceksiniz” diyerek, Mithat Tekin’in başkanlığı kazanmasında önemli rol oynamıştı. Baytekin, ayrıca uzlaşıcı duruşuyla partili partisiz herkesin gönlünde taht kurmuştu.

AYNI zamanda başarılı bir eğitimci olan Yıldırım Baytekin, Uzun yıllardır Torbalı’da ve çevre ilçelerde eğitim alanında önemli yatırımlar yaparak hizmet veriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.