SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Bahçeşehir, Yavuz Samur’u öğretmenler ile buluşturacak

Bu haber 20 Nisan 2024 - 7:51 'de eklendi.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Doç. Dr. Yavuz Samur’u Torbalı’da Öğretmenler ile buluşturuyor.

BAHÇEŞEHİR Koleji İzmir Güney Kampüsü, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü  YEGAM Başkanı & BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz SAMUR’u, tüm sınıf ve rehber öğretmenleriyle seminerde buluşturuyor.

Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile eğitim sektörüne yöne veren ve İzmir’ in “İLK OYUN DOSTU “ okulu olan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü çocukların eğitiminde, yaş ve gelişim düzeylerine uygun yöntem ve teknikler ile eğlenerek öğrenmeyi sağlamak, eğitimi oyunla daha kalıcı hale getirmeyi amaçlıyor.

“OYUNLA ÖĞRENME DAHA KALICI”

BAHÇEŞEHİR Koleji bu ilke doğrultusunda öğretmenlere ilham olabilmek adına Doç. Dr. Yavuz SAMUR’u, tüm sınıf ve rehber öğretmenleri ile buluşturuyor…

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü tarafından düzenlenen seminere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek ve seminer sonrası öğretmenlere YEGAM & Bahçeşehir Koleji tarafından hazırlanan katılım sertifikası verilecektir.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşecek olan seminer “Oyun Dostu Okul – Oyun Dostu Öğretmen – Eğitimde Oyun “ konularını içeriyor.

Seminere katılabilmek için başvuru linki üzerinden ya da 0232 855 66 61 numarasından Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü ile iletişime geçerek kayıt oluşturmak gerekiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.