SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Bahçeşehir Koleji okula kabul sınavı başvuruları başladı

Bu haber 19 Ocak 2021 - 9:46 'de eklendi.

ŞUBAT ayında düzenlenecek Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı için başvurular başladı. Online olarak gerçekleştirilecek okula kabul sınavları, 6-28 Şubat ve 6-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2020-2021 eğitim öğretim yılında Türkiye’nin 63 ilinde 134 kampüsüyle eğitim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’de Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe, 50. Yıl, Kuzey ve Güney olmak üzere 6 kampüsü bulunuyor.

BAŞVURULARI online olarak https://bahcesehir.stoys.co/sinavkayit adresinden ve Bahçeşehir Koleji kampüslerinden kabul edilmeye başlanan Okula Kabul Sınavı; 4. sınıflar için 6-7 Şubat’ta, 5. sınıflar için 13-14 Şubat’ta, 6. sınıflar için 20-21 Şubat’ta, 7. sınıflar için 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Lise kabul sınavı ise, 8. sınıflar için 6-7 Mart, 9. sınıflar için 13-14 Mart, 10. sınıflar için 20-21 Mart, 11. sınıflar için 27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

BAHÇEŞEHİR Koleji Okula Kabul Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

“DİJİTAL EĞİTİMDE FARK YARATIYORUZ”

“HAYAL ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin” sloganıyla Türkiye’nin gelen eğitim kurumu olduklarını dile getiren Bahçeşehir Koleji Ege Bölge Koordinatörü Zeynep Hülagü, şöyle konuştu: “Bahçeşehir Koleji olarak 12 yılı aşkın süredir dijital eğitime yaptığımız yatırımlarla ve dijital eğitimdeki başarımızla, fark yaratıyoruz.

AVRUPA’NIN en iyi 10 uzaktan eğitim platformu arasına seçilen ödüllü yazılımımız Metodbox ve Türkiye’nin eğitim entegrasyonu olan ilk görüntülü görüşme platformu SeeMeet ile uzaktan eğitim sürecini en etkin yürüten kurumların başında geliyoruz. ‘Eğitimin kalitesini içeriği belirler’ yaklaşımımızla; aynı anda 150 bin öğrencinin uzaktan eğitim alabildiği Metodbox’ta yer alan yazılı ve görsel tüm içeriklerimiz, sürekli olarak çalışan geniş akademik ve teknik kadromuz tarafından güncelleniyor.

BU yıl da okula kabul sürecimizi başlattık. Okullarımıza öğrencilerimizi bu yıl online gerçekleştireceğimiz kabul sınavıyla alıyoruz. Başarılı öğrenciler de çeşitli oranlarda burs almaya hak kazanıyorlar. Okullarımıza girmek isteyen tüm öğrencileri sınavımıza bekliyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.