SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi’nin projesinde sona yaklaşıldı

Bu haber 31 Mart 2023 - 23:37 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi bir süredir yürüttüğü 2021-1-ES01-KA220-SCH-000032557 numaralı Erasmus+ Projesi ‘DiGiTaL: Digital Games Treasury and Library’ için Makedonya’nın Üsküp şehrinde yapılan Ulusötesi proje toplantısı yapıldı

İSPANYA Ulusal ajansı koordinatörlüğünde yürütülen projede Hırvatistan, Romanya, Portekiz ve Türkiye ‘ den ortaklarla yapılan toplantıya, Torbalı Anadolu Lisesi adına Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Raziye Uslu ile Müdür Yardımcısı Hüseyin Sağ katıldı.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

TOPLANTIDA proje süreci değerlendirilirken, projenin çıktısı Dijital Oyun Kütüphanesi için oluşturulan internet sitesi hakkında değerlendirmeler yapıldı.

PROJEDE SONA YAKLAŞILDI

AYRICA oyunlar için kullanılacak Matematik, Resim, Sosyal Bilimler, İngilizce, Doğa Bilimleri alanında hazırlanan sorular da tekrar gözden geçirildi. Bu toplantı sayesinde projede sona yaklaşılırken, hazırlıkların ise kontrolü yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.