SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi’nden LÖSEV duyarlılığı

Bu haber 17 Ocak 2023 - 22:06 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi öğrencileri sivil toplum ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirerek geleceğin duyarlı bireylerinin yetişmesini sağlamak amacıyla ‘Lösev İncileri’ projesi başlattılar.

“BU proje ile biz de Lösev’in kıymetli çalışmalarına dahil olma şansı elde ettik” diye konuşan Okul Müdürü Şakir Aygün, “Lösemili çocuklarımızın bizzat annelerinin el emeği olan birbirinden kıymetli ve özel LSV Dükkan ürünlerinin yer aldığı stantı okulumuzda açarak lösemili çocukların eğitim ve tedavilerinin sürdürülmesinde küçücük de olsa katkıda bulunmak bizleri mutlu etti. Ayrıca Lösev Dilek Ağacı’nda yer alan ihtiyaçlara da elimizden geldiğince destek vererek kardeşlerimize küçük hediyeler ve kuru gıda gönderdik” dedi.

“LÖSEV çalışmaları ve lösemi hakkında daha fazla bilgi toplayıp bunu öğrencilerimizle, onlar da yakınları ile paylaştılar” diye sözlerine devam eden Aygün, “Ayrıca LÖSEV farkındalığı yaratmak ve arttırmak için LÖSEV afişlerini okulumuzun duyuru panolarına astık ve Lösev semineri için kıymetli Lösev çalışanı Sıla Göltaş ve ekip arkadaşını okulumuzda ağırladık. Tüm kıymetli çalışmaları için LÖSEV ailesine teşekkür eder, bundan sonra okulumuzda kuracağımız LÖSEV KLUBÜ ile de çalışmalarımızın devam edeceğiniz mutlulukla belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.