SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi’nde 100.yıl coşkusu

Bu haber 30 Ekim 2023 - 7:54 'de eklendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Torbalı Anadolu Lisesinin düzenlediği ve ilçemizde daha önce örneğinin hiç sergilenmediği “Cumhuriyet Resepsiyonu” etkinliği büyük beğeni topladı.

OKULUN Beden Eğitimi öğretmeni Derya Köse tarafından organize edilen program, Okul Müdürü Şakir Aygün’ün konuşması ile başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Resepsiyonuna katılımının canlandırıldığı bölüm davetleri adeta büyüledi.

ÖĞRENCİ grubunun vals dansı , öğretmen grubunun zeybek gösterisi, piyano ve keman resitalleri ile devam eden balo 100. Yıl pastasının kesilmesi ile sonlandırıldı. Davetlerilerin Cumhuriyet coşkusunu doyasıya hissettiği resepsiyonda Torbalı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri başarılarıyla göz doldurdu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.