SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi uluslararası projelerde yer almayı seviyor

Bu haber 04 Kasım 2023 - 8:12 'de eklendi.

Uluslararası Proje Toplantısı Romanya’da gerçekleştirildi. Proje toplantısına Torbalı Anadolu Lisesi’ni temsilen proje ekibinden Raziye Uslu ve Zeynep Şahin katıldı.

2021-1-ES01-KA220-SCH-000032557 numaralı Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları kapsamında yürüttüğümüz projemiz ‘ DiGiTaL: Digital Games Treasury and Library’ nin sonuncu Uluslararası Proje Toplantısı Romanya’ da gerçekleştirildi. Proje toplantısına okulumuzu temsilen proje ekibinden Raziye Uslu ve Zeynep Şahin katıldılar. Roman şehrindeki Colegiul Tehnic “Petru Poni” okulunda yapılan toplantıda, ev sahibi okulun öğrencileri harika bir ‘Hoşgeldiniz Seramonisi’ ile hem Romanya Kültürünü folklorik olarak tanıttı, hem de her ülke ortağına kendi dillerinde ‘hoşgeldiniz’ dedi.

AYRICA projenin bitiminden önceki bu son toplantıda Digital Oyun Kütüphanesi internet sitesinin güncel hali üzerinde duruldu. İnternet sitesinin değerlendirilmesi için yapılacak faaliyetler belirlenerek, proje bitiminden önce yapılması gereken tüm çalışmalar ayrıntılı olarak değerlendirildi. Projenin çıktısı olarak kabul edilen internet sitesi ile ilgili en doğru geri bildirimi almak için yapılacak testlere, projenin en efektif şekilde sonlandırılması için yapılacaklara karar verildi.

KÜLTÜREL değişim ve kültürlerarası paylaşımlar ile işbirlikli çalışmalarla ortak ülkelerin katılımcıları arasında güçlü bir kültürel bağ kuruldu ve ev sahibi ülke ile ilgili deneyimler elde edildi. Tüm ortak okullar ile çok kültürlü bir bakış açısı kazanarak iş birliği içinde, farklı kültür ve ülkeler ile ilgili tecrübe ve bilgi kazanıldı.

HER zaman olduğu gibi uluslararası projelerde yer almanın motivasyonu ile proje faaliyetlerine devam etme gücü ve çok değerli kazanımlarla okulumuza dönerek projemizin yaygınlaştırma faaliyetlerine devam ediyoruz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.