SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği kuruldu

Bu haber 02 Mayıs 2024 - 7:53 'de eklendi.

İlçenin en köklü ve başarılı okullarından bir tanesi olan Torbalı Anadolu Lisesi,  bugün çok anlamlı bir buluşmaya imza attı. Yaklaşık 30 yıldır ilçeye hizmet veren okul, Torbalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’ni kurdu

OKUL müdürü Şakir Aygün başta olmak üzere okul öğretmenlerinin girişimleri ile kurulan TALMED, bugün mezun olan öğrencilerle birlikte Beyaz Kafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdür Cafer Tosun’un da katılımı ile gerçekleşen buluşmaya mezun öğrenciler ülkenin dört bir yanından geldi. Renkli görüntülere sahne olan kahvaltıda öğretmenler ve öğrenciler geçmişi yad ederek, sohbet etme fırsatı buldu.

KURUCU Başkanlığını Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Işılay Yalçın Yazgan’ın yapacağı Torbalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, bundan sonraki süreçte düzenli olarak bir araya gelecek. Güzel duyguların ve temenniler ile başlayan buluşmada söz alan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, yaptığı açıklamada “Çok anlamlı bir dernek kuruldu. Güzel işler yapacağınızı biliyorum. Bundan sonraki süreçte hepinize başarılar diliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum”   ifadelerini kullandı. Gerçekleşen kahvaltıda söz alan okul müdürü Şakir Aygün, yaptığı açıklamada ise “Derneğimiz hepimize hayırlı olsun. Bizler bu derneği kurduk sizler ise yaşatacak olanlarsınız. Bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Derneğimizin kurulmasına katkı sağlayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

DERNEĞİN kurucu başkanı Işılay Yalçın Yazgan, ise yaptığı açıklamada “Değerli Müdürüm, Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler ve Çok Sevgili Mezunlarımız, “Özlenenler mi çok uzaktadır.  Çok uzaktakiler mi özlenir. Çok özlemek özlenenleri geri getirir mi?” Belki her zaman değil ama Evet bugün çok özlediklerim burada ve bizimleler. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben bugün yıllardır kurduğum hayalin gerçekleşmesinin mutluluğunu iliklerime kadar işleyen bir sevinçle yaşıyorum. Bugün hep birlikte TALMED’i kuruyoruz. Gönül bağı kurduğumuz her şeyden ölene kadar sorumluysak biz de bu sorumluluğun gereğini yerine getirerek mezunlarımızla olan bağlarımızın hiç kopmamasını istedik. Biliyorduk ki bir araya gelmek başlangıç, bir arada durabilmek ilerleme ve birlikte çalışabilmek başarıdır. Bizler de sizlerin birlikteliği, dayanışma ve yardımlaşması için bugün burada ilk kıvılcımı çakarak yeni hayatlarınızdaki kazanımlarınızı birbirinize aktarmanıza ve okul yıllarına ait anılarınızı paylaşarak sohbet etmenize, tanışmanıza ve buluşmanıza vesile olmayı  ve bundan sonra da büyük başarılara birlikte imza atarak ses olmayı , söz olmayı, birlik olmayı istedik. TALMED’i kurarken önceliğimiz, Mezunlarımızın kendi aralarındaki iletişimlerini arttırmak ve geliştirmek,  Kültürel geziler, çaylar ve çeşitli aktivitelerle bağlarımızı güçlendirmek, Mezunlarla  mevcut öğrenciler arasında bir köprü oluşturarak kurum kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak,  Değerler eğitimini aktarmak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi ve manevi destek sağlamaktır. Ve sizler tüm bu öncelikleri fazlasıyla yapabilecek güçtesiniz. Bugün biz kurucu ekip olarak karşınızda yer alıyoruz. En kısa zamanda sizlerin kendi içinizden seçeceği yönetici kurullarla bir kongre yaparak sizler için hazırladığımız yuvanın anahtarını sizlere bırakıp desteklerimizle daima bu güzel ailenin bir ferdi olmaya devam edeceğiz.  O halde varlığımız daim, gönül bağımız güçlü ve yarınlarımız bugünden güzel olsun. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.