SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi Erasmus+ projesinde bir haftayı doldu dolu geçirdi

Bu haber 23 Mayıs 2023 - 0:14 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi tarafından devam eden olarak Erasmus+ projesinde bir hafta geride kaldı. Yabancı öğrenciler ilçemize gelerek çeşitli etkinlikler ve aktivitelerde bulundular. Okuldan yapılan açıklamada, proje kapsamında geçen bir hafta özetlendi.

YAPILAN açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2022-1-TR01-KA220-SCH-000087638 numaralı ‘DiGree: Digital Green’ projemiz kapsamında ilk toplantımızı Şubat ayında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirdikten sonra Nisan ayında tüm ortaklarımızın öğretmen ve öğrencileri ile birlikte ilk hareketliliğimiz için İtalya’ da Calabria Üniversitesinde buluştuk.

MAYIS ayında da okulumuz Torbalı Anadolu Lisesi’ nin ev sahipliğinde ’15-19 Mayıs- Eco Fest’ düzenleyerek öğrencilerde ‘Yeşil Becerilerin Farkına Varma’, ‘Temiz Enerji Kullanımı’, ‘Doğa’ ya Saygı ve Farkındalık için Trekking’,  ‘Atık Tasarımı’, Küresel Isınmaya dikkat çekmek için ‘Gençlik Konseri’, ‘Sportif Faaliyetler ve Yarışmalar’ ile öğrencilerimizin sadece atık pil karşılığında yiyecek aldığı ‘Kermes’ düzenledik. Ayrıca okulumuzu, ilçemizi, kültürümüzü ortaklarımıza en iyi şekilde tanıtmaya özen gösterdik.

Ev sahipliğimizin ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ nda gerçekleştirilmesi de hem bayramımızın projemizin amaçları ile örtüşmesi hem de ulusal değerlerimizin misafirlerimize gösterilmesi açısından bizleri ayrıca mutlu etti.  Bu çalışmaların organizasyonunda en büyük destekçimiz bağlı ortağımız olan Torbalı Belediyesi idi. Belediyemizin desteğini ve ev sahipliğini her etkinlikte hissetmiş olmak bizleri daha da güçlendirdi.

Torbalı Anadolu Lisesi olarak uluslararası projelerde yer alarak hem gençlerimizde farkındalık oluşturmaya hem de öğrencilerimize yurtdışı projelerde yer alma fırsatı vermeye devam etmek için daha çok çalışacağız…” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.