SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu Lisesi Anıtkabir’de

Bu haber 06 Aralık 2021 - 1:53 'de eklendi.

Torbalı’nın en başarılı eğitim kurumlarından olan Torbalı Anadolu Lisesi, okul idarecileri ve öğrencileri Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret eden öğrenciler duygu dolu anlar yaşandı. Resmi törenle çelenk takdimi de yapan Torbalı Anadolu Lisesi, bu ziyaretini gelenekselleştirmeyi hedefliyor.

OKUL Müdürü Şakir Aygün yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan gençlerin Ata’sını, onun ilke ve inkılaplarını unutmamaları için bu tür etkinlikler çok önemli. Her yıl geleneksel olarak Anıtkabir ziyareti yapmak istiyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren velilere, öğrencilere, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Asla unutamayacağımız bir ziyaret oldu” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.