SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘hafızlık yarışması’nda il birincisi oldu

Bu haber 22 Aralık 2021 - 0:24 'de eklendi.

Kemalpaşa Halil Kantarcı Anadolu İmam Hatip Lisesinde dün yapılan liseler arası hafızlık yarışmasında Torbalı Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 11.Sınıf öğrencilerinden Âdem Yılmaz, Hafızlık İzmir İl Birincisi oldu.

LİSE düzeyinde 12 okuldan Hafız öğrencilerin katıldığı yarışma oldukça yüksek manevi bir atmosfer içinde gerçekleşti. Programa misafir olarak Kemalpaşa İlçe Mili Eğitim Müdürü Fikret YILMAZ, İlçe Müftüsü Necati TOPALOĞLU, çok sayıda imam, müezzin ve ilgili okulların idareci ve öğretmenleri katıldı.

2019 yılında da okulunu İl Birinciliğine taşıyan Âdem Yılmaz, bu yıl da aynı gururu okuluna yaşatmanın mutluluğunu ifade etti. Yarışmalar pandemi nedeniyle geçen yıl iptal edilmişti. Hafızlık Alanında İl Birinciliği derecesini kazanan Âdem Yılmaz adlı öğrenciye ödülünü Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz takdim etti.

TORBALI Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda Hafız Öğrencilerin Hafızlıklarını Pekiştirmeleri için Okul Müdürü Coşkun Taşdemir’in teşvikiyle, Müdür Başyardımcısı Ahmet Subaşı, Meslek Dersleri Öğretmenleri Ömer Altınışık, Ömer Faruk Uyar, İsmail Uyar, Hafız Öğrencilerin ezberlerini düzenli olarak dinliyorlar ve onlara okul olarak Hafızlık Pekiştirme Eğitimi veriyorlar. Öğrencilerinin kazandığı bu başarıdan dolayı onur duyduğunu söyleyen Okul Müdürü Coşkun Taşdemir; “Şimdi önümüzde Ege Bölgesi çapında yapılacak yarıfinal yarışması var.2022 Mart ayında Muğla İlimizde gerçekleşecek olan yarışmaya öğrencimizle birlikte Türkiye Finaline yürümek için katılacağız. Hafız Âdem YILMAZ ‘ı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz “şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.