SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Altekma Group’ta Petank Turnuvası Finali Heyecanı

Bu haber 12 Temmuz 2023 - 1:28 'de eklendi.

Türkiye’de Yol çizgi makineleri ve yol çizgi makine boyaları üretiminde lider markalardan biri olan Altekma Group, Torbalı’daki fabrikasında çalışanları arasında geçtiğimiz kasım ayında gerçekleştirilen Petank turnuvasının finalini geçtiğimiz Cumartesi günü İnciraltı Kent Ormanı’nda gerçekleştirdi.

YARI final ve final karşılaşmaşları çalışanların ailelerinin de katılımıyla şenlik havasında geçti. İnciraltı Kent Ormanı’nda yapılan petank turnuvası finali öncesinde davetliler yemek ve içecek ikramı ile karşılandı. Altekma Spor kulübünün alt yapı oyuncularının da katıldığı etkinlikte, karşılaşma öncesi Altekma Group yönetim kurulu başkanı Hulusi Durmuş, davetlilere ve sporculara Petank sporu hakkında kısa bilgilendirmeler yaptı.

YARI Final oyunlarında; Buca Juniors ve MİSG karşılaşmasında MİSG finale kalırken, Yoltekma ve Signatekma karşılaşmasında Signatekma finale kaldı. Finalde ise MİSG şampiyonluk kupasını kazandı. Takımlar kupa ve madalya ödülünün yanında para ödülünün de sahibi oldular.

SOSYALLEŞME VE EĞLENCE BİR ARADA

YAKLAŞIK 20 sene Fransa’da yaşayan ve Petank ile Fransa’da tanışan, Altekma Group Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş, fabrika çalışanları arasında mativasyonu arttırmaya yönelik başlayan petankın zamanla çalışanlar arasında çok sevilince turnuva haline geldiğini belirtti. Atletik bir yapı gerektirmeyen petank sporu için tüm fabrika çalışanlarımızın katılımıyla takımları oluşturduk. Özellikle her takımda kadın yarışmacı olmasına önem verdik ve takımları bu dağılım ile oluşturduk. Ardından eleme oyunlarına başladık. Toplamda 22 takım ile başladığımız turnuvamızda takımları 4’er kişiden oluşturduk ve yarı finale kadar 4 takım kaldık. 4 takım ile final ve yarı final karşılaşmalarını gerçekleştirdik dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.