SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Alperen Ocakları Başkanı istifa etti!

Bu haber 21 Eylül 2021 - 18:20 'de eklendi.

Torbalı Alperen Ocakları Başkanı Halit Pala görevinden istifa etti.

ŞAHSINA ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Pala, şu ifadlere yer verdi; “Kıymetli kardeşlerim aslında daha önce aldığım kararı sizlerle paylaşmam, ve bu açıklamayı yapmam elzem oldu. Şahsım bu göreve geldiğinden bu yana bir çok sıkıntı ve zor günler yaşadık, 2,5 yılda bir çok faaliyet ve çalışmalarda bulunduk, Ocağımızı her daim canlı tuttuk, yardım faaliyetleri, uyuşturucuyla mücadele, mahalle ziyaretleri, turnuvalar, toplantılar, gerek duyduk pandemi nedeniyle yapamadığımız gündemimizde olan konserler vs. Demem o ki bu davada maşalık yapan hiç bir zihniyet başarılı olamayacak, hep karşılarında biz olacağız.

PUSLU havayı sevdiğimiz doğrudur, bize koltuk gerekmez, inandığımız davada yolumuza bakarız,  hiç bir zaman adamın adamı değil, inandığımız davanın adamı olduk, önemle diyorum, yaptığımız her faaliyette saygı duyulduk, çünkü herşeyi ahlaki, meşru ve hukuki olarak yaptık. ALLAH (cc) izni ile bu süreçte alnımız açık  başımız dik çıktık. Bizler ileriye atılan akıncılar gibi iman ve iradeyle yolumuza devam edeceğiz.

ŞEHİT liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kez daha Rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum, Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun.   gözümüzün gördüğü hiç bir şeyden korkmadan bu kutlu yolda mücadelemizi sürdüreceğiz, direnmek zulme direnç göstermek, Hüseyin i bir ahlaktır. Bugün itibarı ile Torbalı Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Veda olmamakla birlikte ben ve dava arkadaşlarım teşkilatımızın yanında Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın yolunda olacağız. Kıymetli kardeşlerimi dava arkadaşlarımı saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. ALLAH (cc) emanet olun…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.