SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı AK Parti’den vatandaşa aşure ikramı

Bu haber 10 Ağustos 2023 - 8:38 'de eklendi.

Muharrem ayı vesilesiyle eski belediye meydanında vatandaşlara “Birlik, Beraberlik ve Paylaşmanın” simgesi aşure ikramında bulunuldu. Muharrem Ayı’nda yapılan ibadetlerin kabul olmasını dilendi.

TORBALI AK Parti İlçe Başkanlığı bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayında Torbalı halkına aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Porsiyonluk kaplarda dağıtılan aşurelere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin yediği aşure kısa sürede tükendi. Etkinliğe önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti Torbalı Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar ile MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar da katıldı.

İLÇE halkının Muharrem ayını kutlayan İlçe Başkanı Metin Yüğrük, yaptığı açıklamada “Mübarek Muharrem ayı; birliğimizin, kardeşliğimizin, beraberliğimizin adıdır. Bugün öğle namazı sonrası, Torbalı İlçe Başkanlığımız önünde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Aşure hayrımıza yoğun şekilde katılım sağlayan kıymetli teşkilat mensuplarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Veli Kaçar’a ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birliğin ve bereketin ifadesi aşure gibi, beraberliğimiz de daim olsun. Rabbim kabul ve makbul eylesin” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.