SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı AK Parti, “Tam Saha” çalışıyor

Bu haber 17 Nisan 2023 - 5:53 'de eklendi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, mahalle ziyaretleri ile vatandaşa dokunmaya devam ediyor.

ÖZGÜR Erman Çağlar başkanlığında kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ve İlçe Yönetimi ile beraber tam saha çalışıyor. Gün boyu çeşitli programlar gerçekleştiren AK Parti, akşamları da mahalle mahalle gezerek destek ziyaretleri gerçekleştiriyor.

“MİLLETİMİZ HİZMETE OY VERECEK”

AK PARTİ’NİN 20 yıldır ülkemize sayısız hizmet ve eser kazandırdığını belirten SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “Torbalı halkı kimin hizmet ürettiğini, kimin boş laf ürettiğini çok iyi biliyor, görüyor. AK Parti olarak bizler her zaman hizmet ve eser siyaseti yaptık. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta da milletimiz bir kez daha hizmete oy verecek. İlçe Başkanımız Metin Yüğrük ve İlçe Teşkilatımızla 14 Mayıs’a kadar seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

“TORBALI’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

AK PARTİ’NİN 3 dönemdir Torbalı’nın evladı Mahmut Atilla Kaya’yı 2.sıradan milletvekili adayı gösterdiğine dikkat çeken Çağlar, “AK Parti, ilçemizin evladı Mahmut Atilla Kaya vekilimizi 3 dönemdir milletvekili yaparak Torbalı’ya ve İzmir’e verdiği değeri gösteriyor. Bizler de 14 Mayıs’ta Torbalı’da birinci parti olarak hem Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş olacağız, hem de bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’yı Ankara’ya güçlü bir şekilde göndermiş olacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.