SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı AK Parti, Erol Mütercimler’e suç duyurusunda bulunacak

Bu haber 13 Eylül 2020 - 23:31 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı, katıldığı televizyon programında imam hatip mezunlarına yönelik sözleri nedeniyle yazar Erol Mütercimler hakkında Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı’na yarın suç duyurusunda bulunacak

“Yıl 2020, kirli zihniyet hala iş başında” diye konuşan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Ancak bizlerde bu zihniyetin karşısında durmaktan vazgeçmeyeceğiz! İmam hatipli gençlere hakaret eden Erol Mütercimler hakkında yarın saat 11.00’de Torbalı Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacağız. Süreci yakından takip edeceğiz. Yarın Saat 10:45’de İlçe Başkanlığımızda buluşup Adliyeye hareket edeceğiz” diye konuştu.

Erol Mütercimler’in binlerce imam hatip lisesi mezunu ve mensubu kişiye, milli ve manevi değerlere dil uzattığını belirten İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Erol Mütercimler’in bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında din eğitimi ve kurumlarının tartışıldığı sırada, imam hatiplilere karşı nefret söylemi içeren aşağılayıcı ve hakaret dolu ithamlarını şiddetle kınıyoruz. Mütercimler’in bu ötekileştirici anlayışı, özgürlük ve düşünce hürriyetine en büyük darbedir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.