SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı AK Parti, Ankara yolcusu!

Bu haber 20 Mart 2021 - 10:03 'de eklendi.

AK Parti’de kongre heyecanı başladı. 24 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan 7. Olağan Büyük Kongre’ye Torbalı’dan da yoğun bir katılım gerçekleşecek

AK PARTİ 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kongreye Torbalı’dan da yoğun bir katılımın gerçekleşmesi bekleniyor. Günler öncesinden hazırlıklara başlayan AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, kongreye katılmak isteyen vatandaşları otobüslerle Ankara’ya götürecek. Araçların Salı günü akşam saat 17.00’da hareket edeceği öğrenildi. Kongreye katılacak vatandaşlar, HES kodu ile gidebilecekler.

TORBALI TEŞKİLATI ÇIKARMA YAPACAK

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, ilçe halkını kongreye davet ederek, “Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz 7.Olağan Büyük Kongremiz ile 2023 ve 2024 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Ankara’da gerçekleşecek olan kongremize Torbalı’dan da yoğun bir katılım sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle araçlarımızı şimdiden hazırladık. Salı akşamı saat 17.00’da Torbalı’dan otobüslerle hareket edeceğiz. Pandemi tedbirleri kapsamında HES kodu zorunluluğu olacak. Bizimle beraber bu büyük coşkuya ortak olmak isteyen tüm hemşerilerimizi 7. Olağan Büyük Kongre’mize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.