Torbalı’da sosyal ve kültürel anlamda önemli faaliyetler yürüten Torbalı Ağrılılar Derneği, Torbalı Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Cenk Benli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
DERNEK yöneticileri ve üyelerinden oluşan heyet, Başhekim Benli’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
ZİYARETTE konuşan Dernek Başkanı Suat Aykol, “Torbalı için sağlık hizmetlerinin kalitesinin artması hepimizin ortak temennisidir. Bu anlamda hastanemizin başhekimlik görevine getirilen Uzm. Dr. Cenk Benli’ye başarılar diliyoruz. Dernek olarak, sağlık alanındaki çalışmalarınızda her zaman destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
BAŞHEKİM Uzm. Dr. Cenk Benli ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Torbalı’da sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Derneklerin ve toplumun desteği bizim için çok önemli. Birlik ve dayanışma içinde Torbalı halkına en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum” dedi.
ZİYARET, samimi bir ortamda geçerken, iki taraf da Torbalı’da sağlık alanındaki gelişmeler ve yapılabilecek iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Torbalı Ağrılılar Derneği, toplumun sağlık ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımı ve yeni başhekimle kurulacak iş birliği sayesinde, ilçede sağlık hizmetlerinin güçleneceğine olan inancını yineledi.