SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ‘dijital sağlık’ ödülü

Bu haber 20 Ocak 2021 - 9:46 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl hizmete giren ve bölgenin en büyük diş hastanesi olma özelliğine sahip olan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, “Avrupa Diş Hastanesi” ödülü alarak İzmir’de bir ilke imza attı. Torbalı Diş Hastanesi, Türkiye’de bu ödülü alan 10. hastane oldu

14 Ocak’ta Avrupa HIMMS koordinatlarının yaptığı değerlendirmelerde Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İzmir’de ilk, ülkemizde 10. Avrupa Diş Hastanesi ödülünü almaya hak kazandı. Torbalı Diş Hastanesi’ne başvuru yapan hastaların tüm işlemleri dijital ortamda, hiç kağıt kullanılmadan yapılıyor. Tedavi gören hastalar, tüm teşhis ve tedavi süreçlerini internet ortamında takip edebiliyorlar. Ayrıca tüm tedavilerle ilgili anlık kısa mesaj ve mail yolu ile hastalar bilgilendiriliyor. Hastaneye giden vatandaşlar, elektronik ekranlar aracılığı ile yapılan yönlendirmelerle hekimlerine kısa ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar.

KARAR DESTEK SİSTEMİ KURULDU

Ayrıca ‘Karar Destek Sistemi’ ile birlikte hastaların vital bulguları sisteme kaydedilerek, riskli hasta grubu varsa hekime yönlendirici tedavi uygulamaları yapılıyor. Bu sayede yanlış yönlendirici tedavi uygulamalarının önüne geçilmiş oldu. Ayrıca tüm kağıt ortamındaki hasta bilgileri sisteme kaydedilerek yıllar önce uygulanan tedavi hekimin ekranına düşerek hastaya özgü tedavi süreci uygulanıyor. Protez işlemlerin her safhası hastaya bilgilendirilerek hastaların zamanında protez işlemlerinin yapılması sağlanıyor.

BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Torbalı Ağız ve Diş sağlığı Merkezi bu kadar kısa sürede gösterdiği başarı ile büyük takdir topladı. Özellikle birkaç ay önce göreve atanan Diş Hastanesi Müdürü İbrahim Şimşek, mesleki başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Diş Hastanesi’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “İzmir’de ilk olma özelliği taşıyan Dijital Hastane Sistemi, Avrupa hastanelerinin sadece birkaçında bulunması, başta Torbalı olmak üzere bölgemiz için büyük bir avantaj olarak değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.