SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan memnuniyeti toplantısı

Bu haber 16 Şubat 2026 - 8:11 'de eklendi.

Torbalı’da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar sürerken, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde önemli bir toplantı daha gerçekleştirildi. Sağlık tesisinde Çalışan Güvenliği Komitesi tarafından Şubat ayı Çalışan Memnuniyeti toplantısı düzenlendi.

KURUMDA görev yapan sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, çalışan memnuniyetini artırmaya yönelik görüş ve öneriler ele alındı. Katılımcılar, çalışma ortamının iyileştirilmesi, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik fikirlerini paylaştı.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER DEĞERLENDİRİLDİ

TOPLANTIDA, çalışanların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Çalışma şartlarının daha iyi hale getirilmesi, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının geliştirilmesi ile kurum içi motivasyonun artırılması gibi konular üzerinde duruldu.

Ayrıca çalışanların memnuniyet düzeyinin yükseltilmesinin, hasta memnuniyetine de olumlu yansıyacağı vurgulandı. Bu doğrultuda ilgili birimlerin gerekli çalışmaların yapılması için planlama yapacağı ifade edildi.

HEDEF DAHA VERİMLİ VE GÜVENLİ ÇALIŞMA ORTAMI

YETKİLİLER, düzenlenen bu toplantıların çalışanların beklentilerini ve ihtiyaçlarını belirlemek açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kurumda verimli ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini dile getirdi.

Program, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.