SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Adliyesi, Emniyet’i ağırladı

Bu haber 13 Nisan 2022 - 23:55 'de eklendi.

Torbalı’da “Polis Haftası” kapsamında gerçekleştirilen halı saha maçında kazanan dostluk oldu

TÜRK Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıl dönümü Torbalı’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Polis Haftası kapsamında Torbalı Adliyesi’nde görevli hakim, savcı ve avukatlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarını halı sahada ağırladılar. İlçe Kaymakamı Ercan Öter’in de katıldığı dostluk maçı öncesinde Kaymakam Öter ve Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sin tarafından İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’e çiçek takdim edilerek Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis mensuplarının Polis Haftası kutlandı.

SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA GÜZEL GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

SAHAYA avukat kimliği ile çıkan AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar performansı ve attığı gollerle dikkat çekerken, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ise polis memurlarından oluşan takımını saha içinde orkestra şefi gibi yönetti. İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sin’in izlediği maçta kazanan her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve dostluk oldu. Taraflar maç sonunda birbirlerini tebrik ederek güzel görüntülerin oluşmasına sebep oldular. Maçın hakemliğini ise Torbalıspor’da uzun yıllar görev yapan Merih Omay üstlendi.

YENER’DEN TÜM TORBALI’YA TEŞEKKÜR

MAÇ sonunda bir teşekkür açıklaması gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, “Polis Haftası’nda bizleri unutmayarak bu dostluk maçını organize eden Adliye mensuplarımıza, savcılarımıza, hakimlerimize, avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımız Ercan Öter’e, Meclis Grup Başkanvekili Avukat Özgür Erman Çağlar’a, Cumhuriyet Başsavcımız Mehmet Sin’e de bu anlamlı etkinlik için polis teşkilatımız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Polis Haftası kapsamında çok sayıda tebrik ve kutlama etkinliğine katıldık. Gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm Torbalı halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.