SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Açık Cezaevi’ne yeni müdür atandı

Bu haber 14 Haziran 2024 - 1:09 'de eklendi.

Ceza infaz kurumu birinci ve ikinci müdürü ile denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcılarının hizmetlerine ihtiyaç duyulması nedeniyle naklen atamaları veya  geçici görevlendirilmeleriyle ilgili çalışma tamamlanarak, açıklandı.

2024 yılı Ceza İnfaz Kurumları 241 birinci ve ikinci müdür ile Denetimli Serbestlik 49 müdür ve müdür yardımcılarına ilişkin olarak yapılan atamalar tamamlandı. 290 müdür ve müdür yardımcısının kapsayan kararname çalışmaları cte.adalet.gov.tr adresinden ilan edildi. Tatvan Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hakan Turan, Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun yeni müdürü oldu.

TATVAN ilçesinde önemli işlere imza atan başarılı müdürün önümüzdeki günlerde yeni görev yeri olan Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda göreve başlaması bekleniyor

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.