SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı 35 Gençlik, 1. Amatör Lig maçlarına hazırlanıyor

Bu haber 25 Aralık 2022 - 1:33 'de eklendi.

Bugüne kadar sayısız başarıya imza atan, yetiştirdiği birçok futbolcusunu üst liglere gönderen Torbalı 35 Gençlik ve Spor Kulübü şubat ayında başlayacak 1. Amatör lig maçlarına hazırlanacak.

İZMİR Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan kura çekimin ardından 4-5 Şubat 2023 tarihinde başlayacak sezonda Torbalı 35 Gençlik Spor’un rakipleri belli oldu. 12 grupta Ödemiş Emniyetspor, Selçuk Efesspor, Tiregenç 1970 spor, Torbalı 35 Gençlikspor, Çaybaşıspor, Torbalı Gücü Gençlikspor, Kiraz 1 Eylül Belediyespor, Çırpı Doğanspor, Mesev Gençlikspor mücadele edecek.

YENİ sezona Antrenör Kenan Savaş Sakızlı ve Teknik Sorumlu Hüseyin Meriç gözetiminde hazırlanan takımın hedefi şampiyonluk.

27 ARALIK tarihinde sezona hazırlık çalışmalarımız başlayacak diyen Teknik Sorumlusu Hüseyin Meriç “Ligde tamamı kendi yetiştirdiğimiz gençlerle mücadele edeceğiz. Gruplarında birinci olanlar direkt süper amatöre çıkacak.

BU yıl centilmenliği teşvik etmek için ikinci olan en iyi ve centilmen iki takımda süper amatör lige çıkacak. Son iki takım ise küme düşüyor. Bizim hedefimiz şampiyonluk. İlçemize kupayı getirmek için sahada ter dökeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.