SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOR-İYİDER Torbalı’da açıldı

Bu haber 31 Mart 2022 - 2:19 'de eklendi.

İlçede bir süre önce faaliyete başlayan Torbalı İyilikleri Destekleme, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, resmi açılış törenini gerçekleştirdi.

DERNEĞİN açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, İYİ Parti Torbalı ilçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Saadet Partisi İlçe Yöneticileri ve çok sayıda Torbalılı katılım sağladı. Kurdele kesiminden önce kısa bir konuşma yapan CHP Torbalı ilçe Başkanı Övünç Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu gibi ev ekonomisine katkı sağlamak için bir araya gelen oluşumları ve kadının üretimin içinde yer almasını destekleyen projeleri oldukça önemsiyoruz. Bu bağlamda derneğin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını ve dernek yöneticilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DERNEK başkanı Uğur İbrahim Avcı ise açılış töreninin ardından, “Bölgemizde çok ciddi anlamda yokluğunu hissettiğimiz kadın girişimciliği istihdam üretim ve sosyal etkinliklerle sosyal yardımlaşma faaliyetleri sebebiyle ‘ihtiyaçtan doğan bir şefkat hareketi’ olarak kurulmuş bulunuyoruz.

DERNEĞİMİZ, toplumsal zihniyetlerde oluşmuş klasik hâlihazırda bilinen dernek algılamalarının ötesinde lafta değil özde gerçek icraat ve eylemler ile tamamen farkındalık yaratacak düşüncelerle kurulmuştur “ açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.